Aanbod therapieën

Afdrukken


Voor welke therapieën kan u terecht bij Pura Vida ?

Voedingstherapie
Hippocrates vertelde het ons al 2500 jaar geleden : "Maak van uw voedsel uw medicijn". Deze therapie is volledig gepersonaliseerd, uw voeding wordt afgestemd op uw gezondheidsklachten en energiepeil. 
  

Zuiveringskuur (detox)
Door inzet van meerdere natuurlijke therapieën wordt het organisme gezuiverd van alle belastende stoffen die de goede doorstroming van onze energie belemmeren. Dit vraagt een specifieke voorbereiding zodat uw lichaam hier zo weinig mogelijk hinder van ondervindt.

Fytotherapie
Veel voorkomende aandoeningen zoals spijsverteringsstoornissen, verkoudheden, sommige ontstekingen en vooral psychosomatische en emotionele klachten kunnen doeltreffend met kruiden behandeld worden. Bij deze kruidenadviezen wordt gewerkt met courante niet giftige planten onder de vorm van een kruidenthee of afgeleide producten zoals tincturen, zalven of kruidenpreparaten. Er wordt uitsluitend gewerkt met kruiden waarvan de klinische werking wetenschappelijk is aangetoond. Kruiden kunnen zowel preventief als curatief worden aangewend. Kruidenadviezen zijn aan grenzen gebonden. Het heeft weinig zin om ernstige kwalen met eenvoudige kruiden te behandelen maar het is eveneens onverantwoord om eenvoudige kwalen met zware medicijnen aan te pakken. Vandaar dat steeds meer mensen voor kruiden kiezen.

Aromatherapie
Het gebruik van zuivere essentiële en plantaardige oliën met aangename en krachtige inhoudsstoffen die de lichamelijke, geestelijke en emotionele gezondheid bevorderen.

Bouchardon boomoliën
Boomoliën volgens de originele manier van Patrice Bouchardon ter ondersteuning van algemeen welzijn.

Bloesemremedies
Elke bloesemremedie heeft specifieke eigenschappen om beter om te gaan met de emoties in het dagelijkse leven die u uit balans brengen. Gemakkelijk te gebruiken en geschikt voor het hele gezin. Geen bijwerkingen, niet verslavend en ze belemmeren de werking van andere geneesmiddelen niet.

Deze complementaire therapieën vervangen geen arts, ze hebben enkel als doel u te adviseren, te ondersteunen, te begeleiden om u terug in evenwicht te brengen om zo uw energie en kracht ten volle te kunnen gebruiken. Vind de weg naar jouw balans.

PURA VIDA Gezondheidspraktijk
Gravenhuisstraat 59
9200 Grembergen

info@puravida-gezondheid.be

Gsm 0486.37.09.10 
Tel 052.52.50.67

 

Mei 2013 406 k Mei 2013 412 k Mei 2013 413 k

Mei 2013 409 k hilde k

Nieuws

Nu ook praktijk bij Shambalah

Vanaf nu kan je ook voor gezondheidsconsultaties terecht bij Shambalah, Brielstraat 36 te 9255 Buggenhout.

Lees meer...