Manier van aanpak

Afdrukken


Wanneer u voor de eerste keer langskomt bij Pura Vida, starten we met een intakegesprek van ongeveer 2 uur. Tijdens dit gesprek wordt uw volledige gezondheidsbeeld in kaart gebracht. Indien u recente medische verslagen, bloedanalyses, .. heeft, doet u er goed aan deze mee te brengen.

Tijdens de tweede consultatie worden kinesiologische testen gedaan, dit zijn eenvoudige spiertesten (NRT) die relatief weinig inspanning vragen van de patiënt zelf, maar die uw klachten gedetailleerd in beeld brengen. Aan de hand hiervan kan een volledig gepersonaliseerd behandelplan worden opgesteld.

Tijdens de derde consultatie bespreken we dit behandelplan. Dit houdt de meest effectieve manier in om alle in aanmerking komende therapieën en/of natuurlijke producten te combineren. U krijgt inzicht in de behandeling en welke inspanningen deze met zich mee zal brengen.  U krijgt dit behandelplan, samen met de nodige documentatie, mee naar huis. Indien u dit wenst, kan er ook een begeleidende brief worden meegegeven voor uw reguliere behandelende arts, zodat deze steeds op de hoogte is.  

Opvolgconsultaties vragen maximum een uur tijd. We bespreken uw bevindingen van de therapie, de geboekte vooruitgang .. dit is de actieve fase van de behandeling.

Als slot van de behandeling voorzien we een evaluatie : hoe is de behandeling verlopen ? We blikken ook vooruit naar wat u in de toekomst kan doen (voeding, suppletie, levenswijze, ..) om in optimale gezondheid te blijven.

 


 

PURA VIDA Gezondheidspraktijk
Gravenhuisstraat 59
9200 Grembergen

info@puravida-gezondheid.be

Gsm 0486.37.09.10 
Tel 052.52.50.67

 

Mei 2013 406 k Mei 2013 412 k Mei 2013 413 k

Mei 2013 409 k hilde k

Nieuws

Nu ook praktijk bij Shambalah

Vanaf nu kan je ook voor gezondheidsconsultaties terecht bij Shambalah, Brielstraat 36 te 9255 Buggenhout.

Lees meer...